3 C
Vinkovci
Srijeda, 29 studenoga, 2023

Na vukovarsku Adu stigli prvi kupači

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Današnjim odlaskom prvog čamca Športsko ribolovne udruge Dunav s posjetiteljima prema Adi, započela je nova kupališna sezona na omiljenom vukovarskom izletištu, ali i ljetni program “Ljeto na vukovarskoj Adi”. Temeljem Ugovora o financijskoj potpori projekta, za troškove prijevoza, održavanja prostora i ostalih izdvajanja, iz proračuna Grada Vukovara osigurano je 250 000 kuna.

Zahvaljujući vrijednim djelatnicima, koji su dočekali prvi goste, adi je i prije služebnog početka sezone uređena i očišćena za novo ljetno uživanje. Početak kupališne sezone požurili su sami posjetitelji svojim upitima, no plaža je uređena, a do 1. srpnja svi sadržaji bit će spremni.

“Sve je uređeno i očišćeno, ugosititeljski objekt je otvoren, a kuhinja će proraditi 1.srpnja. Za kampiranje je također sve spremno. Danas je prvi kupališni dan, a sudeći po broju posjetitelja i ove sezone možemo očekivati jako veliki broj posjeta”, kaže Ivica Franić, predsjednik Športsko ribolovne udruge Dunav, čiji su članovi zaduženi za brigu o adi i prijevozu građana. Inače, radnim danom prijevoz je na raspolaganju od 11, a neradnim od 10 sati, pa sve do 21 sat. Kao i proteklih godina, za prijevoz je potrebno upisati se kao pridruženi član Športsko ribolovne udruge Dunav. Cijena sezonske karte za omiljeno izletište Vukovaraca i gostiju na 32 000 kvadrata iznosit će 40 kuna.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime