25 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

Načelnik Općine Gunja nagradio učenike i mentore za uspjehe na županijskim i državnim natjecanjima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Načelnik općine Gunja Anto Gutić primio je učenike i njihove mentore koji su i ove godine osvojili prva mjesta na županijskim natjecanjima ali i prva na državnim natjecanjima.

Petar Šokčević (7.a) za 4 prva mjesta na županijskom natjecanju i to iz hrvatskog jezika, kemije, matematike i tehničke kulture. Petrove mentorice bile su: Tamara Gutić Filipović (hrvatski jezik), Marijana Markoljević (kemija), Martina Jukić (matematika) i Svjetlana Lučić (tehnička kultura).

Lejla Bićo (5.a) za najbolji osnovnoškolski literarni rad LIDRANA županijske razine, i za prvo mjesto na državnom LIDRANU a mentorica joj je bila Tamara Gutić Filipović.

Armana Džamalija (6.a) za prvo mjesto iz islamskog vjeronauka a mentor joj je bio vjeroučitelj Idriz Bešić.

Mia Dugonjić (5.a), Gabrijela Kelava (5.a) i Robert Horvat (5.a) za prvo mjesto na županijskom natjecanju iz „Čitanjem do zvijezda“ – Kviz znanja a mentorica im je bila dr. sc. Anita Tufekčić, školska knjižničarka.

Mia Dugonjić (5.a) za prvo mjesto na županijskom natjecanju „Čitanjem do zvijezda“ – Kreativni uradak a mentorice su joj bile Marija Vidaković Tulić i dr. sc. Anita Tufekčić.

Ravnateljica škole Marijana Lucić čestitala je svima na uspjehu, a načelniku Gutiću zahvalila što uvijek potiče, prati i podupire izvrsnost naših učenika, učitelja i škole

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime