22 C
Vinkovci
Subota, 22 lipnja, 2024

Načelnik Općine Tordinci Željko Matanović novi član HNS-a

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Načelnik Općine Tordinci Željko Matanović, jedan od trojice načelnika koji su osvojili mandat kao SDP-ovci na području Vukovarsko-srijemske županije, promijenio je svoju političku opciju. Matanović je novi član Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata. Odluku je, kaže, donio nakon brojnih događanja u njegovoj bivšoj stranci, koje nije podržavao.

”Ništa se neće mijenjati što se tiče mene kao čovjeka, naravno da ostajem taj koji jesam, nastavit ćemo raditi kao što je dosad bilo, stanje u vijeću se ništa neće promijeniti. Mještani će osjetiti samo blagodati našeg rada. Novost su, vjerujemo, intenzivnija suradnja i bolji razgovori, čime ćemo doprinijeti radu vijeća u Općini Tordinci”, rekao je Matanović.

”HNS se opredijelio za politiku isporučivanja rezultata. Ljudi to prepoznaju i rado nam se priključuju”, istaknuo je na konferenciji predsjednik vukovarsko-srijemskog HNS-a Nenad Bučko, navodeći kao primjer područje obrazovanja, ali i broj odobrenih zahtjeva za subvencionirane stambene kredite, za koje je nadležno ministarstvo HNS-ova Predraga Štromara.

”Te kredite dobile su 104 obitelji, svi će oni ostati živjeti u Hrvatskoj, mislim da je to prava demografska mjera i to je rezultat o kojem pričam, rezultat rada HNS-a, onoga koji prepoznaju i politički protivnici i one kolege koje se odlučuju za sam ulazak u HNS”, poručio je Bučko, dodavši da je uvjeren da najnovija pojačanja nisu posljednja u županijskoj organizaciji te da ona nisu rezultat koalicije s HDZ-om na nacionalnoj razini, nego prvenstveno rezultat lokalnog rada i komunikacije.

Jedino je rezultat ono što je mjerilo uspjeha, i u životu i politici. Vrlo je irelevantno u današnje vrijeme jeste li lijevo ili desno, važno je idete li naprijedi ili nazad, poručeno je zaključno s konferencije održane u Vukovaru.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime