1 C
Vinkovci
Subota, 20 travnja, 2024

Najavljen program prvog Business daya u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Iako u nešto izmijenjenom obliku i ove godine u okviru 52. Vinkovačkih jeseni bit će održan jesenski Gospodarski sajam, koji će zbog velikog interesa sudionika i premalog prostora u glavnom šatoru, po prvi puta biti raspoređen po cijelom gradu i kroz svih deset dana trajanja Jeseni. Ono što ostaje nepromijenjeno su stručna predavanja i panel diskusije, a po prvi puta u okviru Vinkovačkih jeseni i ovog sajma, bit će održan i Business day koji će 8. rujna ugostiti renomirane predavače.

Mogućnosti razvoja poduzetništva – iskoristimo ih!, Programi podrške poduzetnicima, Mobilno poslovanje…, samo su neke od tema koje će biti obuhvaćene panel diskusijama i predavanjima na prvom Business dayu koji će, ciljano, biti upriličen prvoga dana Vinkovačkih jeseni, u petak, 8. rujna. Nezaobilazna tema bit će i fondovi Europske unije, o čemu će između ostalih govoriti i resorna ministrica Gabrijela Žalac, najavljuju organizatori.

Iz agencije VIA pripremili su i sve trenutno dostupne natječaje, kao i one koji su u najavi, što će također predstaviti u okviru ove gospodarske konferencije. Kao primjer dobre prakse bit će predstavljene uspješne start-up tvrtke i mladi poduzetnici koji su ih pokrenuli. Na ovaj način, kažu organizatori, žele potaknuti mlade da se uključe u svijet poduzetništva. Organizatori stoga pozivaju sve poduzetnike, kao i mlade čije su poslovne ideje u začecima da posjete prvi Business day u Vinkovcima, koji će biti održan sutra s početkom u 11 sati, u Hotelu Villa Lenije.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime