1.2 C
Vinkovci
Četvrtak, 27 siječnja, 2022

Nakon nekoliko godina stanke s radom započelo Dječje gradsko vijeće Grada Vinkovaca

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Danas je održana konstituirajuća sjednica Dječjeg gradskog vijeća Grada Vinkovaca, na kojoj su izabrani predsjednica Gradskog vijeća i dječja gradonačelnica Anetta Rajković, učenica OŠ Bartola Kašića, kao i njezin zamjenik Lovro Brčić, inače učenik OŠ Josipa Kozarca. Ovo je svojevrsni početak rada ne bilo kakvog gradskog vijeća, već onog čijih 17 vijećnika i vijećnica za sve probleme u gradu rješenje lako pronalazi.

“Ja se nadam da bi se u gradu moglo izgraditi kino, možda još nekog dodatnog sadržaja i da se Advent i ta događanja prošire”, istaknuo je zamjenik vinkovačke dječje gradonačelnice Lovro Brčić.

“Mislim da mogu pridonijeti boljem i kvalitetnijem sutra ovoga grada i da se može poboljšati školovanje djece i djetinjstva u ovome gradu” kaže novoizabrana dječja gradonačelnica grada Vinkovaca Anetta Rajković.

“Grad Vinkovci nose epitet grada prijatelja djece i doista smo taj epitet dobili ne zato što nam je poklonjen nego zato što smo morali ispuniti određene uvjete i zaslužiti ga, a i svakodnevno dokazivati da su Vinkovci grad prijatelj djece”, u svom obraćanju istaknula je Kata Krešić, predsjednica Gradskog vijeća Grada Vinkovaca. Za ponovnu uspostavu Dječjeg gradskog vijeća Grada Vinkovaca zaslužno je Društvo Naša djeca Vinkovci.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime