21 C
Vinkovci
Petak, 24 svibnja, 2024

Narušavanje javnog reda i mira u Mirkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je 14. siječnja u 22,47 zaprimila telefonsku dojavu 49-godišnjaka koji je prijavio kako se nalazi u Zrmanjskoj ulici i da ga je prethodno u ugostiteljskom objektu u Vukovarskoj ulici u Mirkovcima napala njemu poznata muška osoba.

Neposredno po zaprimljenoj dojavi, policijski službenici su izašli na mjesto dojave te dojavitelja zatekli u Zrmanjskoj ulici u Mirkovcima, gdje su od njega i svjedoka, koji se tijekom događaja nalazio s njim u društvu, prikupili obavijesti o događaju. U cilju pronalaska muškarca koji se dovodi u svezu s događajem, policijski službenici su otišli u navedeni ugostiteljski objekt, no nisu ga zatekli.

Naknadno, 17. siječnja, zatečen je 40-godišnjak za kojega je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je 14. siječnja oko 22,30 sati u ugostiteljskom objektu u Mirkovcima, narušavao javni red i mir tako što je 49-godišnjaka, nakon što mu se kratko obratio, udario otvorenim dlanom u predjelu lica. Pritom 49-godišnjak nije zadobio vidljive ozljede.

Policijski službenici će protiv 40-godišnjaka podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime