-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Nastavak infrastrukturnih radova u Vukovaru

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Vukovaru nastavljaju s izgradnjom komunalne i cestovne infrastrukture. Bageri, kamioni i djelatnici osječke tvrtke koja je dobila posao vrijednosti gotovo 2,5 milijuna kuna ulaze u posao kompletne rekonstrukcije ceste, pješačkih i biciklističkih staza, parkirališta i javne rasvjete. Potpisan je ugovor između naručitelja grada Vukovara i izvođača radova koji bi za tri mjeseca trebali završiti posao.
– Rekonstrukcijom je obuhvaćen kompletni kolnički zastor, znači, asfaltni dio i rekonstrukcija ceste. Obuhvaća izgradnju novih parkirališnih mjesta koji su tamo od nedostatnih iz razloga blizine Memorijalnog centra, rekonstrukcija javne rasvjete, cestovne odvodnje, rekao je Dražen Čulig, pročelnik UO za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša.
U spomenutoj ulici nalaze se nove višestambene zgrade u koje su već uselile brojne obitelji zahvaljujući Središnjem državnom uredu za obnovu i stambeno zbrinjivanje, gradu Vukovaru i nekoliko ministarstava. Iz grada su najavili izgradnju još nekoliko zgrada.
– Na tom području planirano je još šest identičnih višestambenih objekata. Planiramo taj dio grada urbanizirati do kraja, pružiti mu izgled i funckionalnost, s obzirom na povećan broj stanovnika – zaključio je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime