27 C
Vinkovci
Nedjelja, 14 travnja, 2024

Nastavak izgradnje cestovne infrastrukture u Vukovaru

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava sa suradnicima je i predstavnicima izvođača radova obišao Voćarsku i ulicu Nad prugom, tek izgrađene prometnice u spomenutim ulicama, koje su tamošnji stanovnici dugo očekivali.

– Mogu reći da je do investicije došlo na zahtjev naših građana koji žive u ulicama koje su do sada bile neasfaltirane. Radi se o perifernim dijelovima grada, ali gdje žive građani grada Vukovar. O njima je riječ i naravno da smo zbog njih ušli u ovu investiciju, rekao je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

Investicija je vrijedna gotovo 550 tisuća kuna. Obuhvatila je uređenje cesta s novom kolničkom konstrukcijom, uređenjem temeljnog tla, izradu nosivog sloja od mehanički stabiliziranog drobljenog kamenog materijala i habajućim slojevima asfalta te otvoreni sustav oborinske odvodnje.

Iako se već radi na nizu lokacija, najavljeni su novi koraci u izgradnji infrastrukture u gradu Vukovaru i asfaltiranju preostalih prilaznih cesta. Ove godine na sanaciju nerazvrstanih cesta na području grada Vukovara uloženo je gotovo 10 milijuna kuna.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime