1.2 C
Vinkovci
Četvrtak, 27 siječnja, 2022

Nastavak uređenja komunalne i cestovne infrastrukture u Lipovači

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Ratarska i Grobljanska ulica u Lipovači dvije su novosanirane ulice od njih 15, koliko je za obnovu planirano ove godine u Vukovaru, Sotinu i Lipovači. Vrijednost izvedenih radova u Ratarskoj procijenjena je na 187.500 kuna, a u Grobljanskoj na 180.500 kuna, dok je Grad Vukovar sudjelovao u sufinanciranju u iznosu od 120.500 kuna.

Inače, spomenuti radovi su nastavak uređenja ovog vukovarskog prigradskog naselja, nakon što je među ostalim prošle godine obnovljen i uređen Lipovački put, a koncem 2016. godine obnovljeno je i dječje igralište.

– U posljednje tri godine smo promijenili izgled prigradskog naselja Lipovača, uloženo je oko 1.500.000 kuna u infrastrukturu u što nisu uključeni radovi na kanalizaciji koji su još u tijeku – kaže zamjenik vukovarskog gradonačelnika Marijan Pavliček koji je danas zajedno s gradonačelnikom Ivanom Penavom i pročelnikom Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Goranom Martiovićem obišao obnovljene ulice.

Radovi u Lipovači se nastavljaju i dalje, trenutno je u tijeku obnova Slavonske ulice, a ove godine u planu je i potpuna sanacija dosad neasfaltiranih Bosanske i Nove ulice, najavili su vukovarski čelnici.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime