22 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

Nk Bedem Ivankovo nakon ruleta jedanaesteraca do naslova kupa VSŽ!

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Na stadionu “Grac” u Ivankovu odigrana je finalna utakmica kupa Vukovarsko srijemske županije u kojoj su se sastali domaćin Bedem iz Ivankova i gostujuća Sloga iz Borovog Sela.

Prvo poluvrijeme je proteklo u jalovoj dominaciji Bedema, koji je imao posjed ali bez konkretnijih prilika. Gosti su bili opasni iz kontri i polukontri te su tu vidjeli svoju šansu za pogodak, a upravo iz toga se i izrodila najveća prilika prvog dijela kada Simić neometan s 12 metara puca pored gola. Tako da je prvo poluvrijeme završeno s nepopularnih 0:0.

Drugo poluvrijeme započinje slično kao i prvo, bez konkretnijih prilika sve do 54. minute kada domaći Tovilović proigrava Ležaića a potonji iz kosa šutira u dobro postavljenog Đukića. 56. minuta donosi novu priliku Bedema, ponovno Ležaić s 25 metara šutira neometan, no siguran je Đukić. Do 74. minute nismo vidjeli ništa, a onda gosti prijete iz polukontre, no Božović s 10 metara iz kosa šutira visoko iznad gola. 87. minuta ponovno gosti i ponovno Božović, lucidan pokušaj loba s 40 metara završava malo iznad Čučkovićevih vrata. Utakmica je završena 0:0 te smo pristupili izvođenju jedanaesteraca.

Nakon prvih 10 izvođača nismo dobili pobjednika, vratari su bili odlični te su obranili po 2 jedanaesterca svaki, dok su gostujući Bratić i domaći Tustonjić pogađali okvir gola. Krenulo se u raspucavanje, a tu odmah Bedemov Čučković brani jedanaesterac Pavloviću i promiče se u junaka domaćina. Odlučujući penal mirno i sigurno realizira Tovilović i donosi Bedemu naslov pobjednika kupa VSŽ.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime