28 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Novi sportski centar u Mirkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

NK Hrvatski sokol Mirkovci uskoro će na raspolaganju imati moderan objekt koji će koristiti sve selekcije kluba, kako za odigravanja samih utakmica tako i za potrebe treninga.

Ovih dana završeni su radovi u sklopu projekta „Tribina za gledatelje s popratnim sadržajem“ koji su započeli u srpnju ove godine, a koji su podrazumijevali izgradnju i natkrivanje tribina na samom objektu. Vrijednost radova je nešto veća od 880 tisuća kuna, a ovim ulaganjem Grada Vinkovaca omogućeni su bolji uvjeti za sportaše svih dobnih kategorija koji treniraju u klubu, ali i za sve one koji pohode nogometne utakmice Hrvatskog sokola.

Klub je danas posjetio gradonačelnik Ivan Bosančić koji je ovom prigodom još jednom naglasio kako je najvažnije od svega da oni najmlađi članovi kluba imaju adekvatne uvjete za treniranje, da se ljudi druže kroz sport te da se u konačnici stvara jedna pozitivna atmosfera u zajednici u Mjesnom odboru Mirkovci.

„Ovo je važan korak na putu da u Mirkovcima, za potrebe kluba u kojem trenira oko 60 nogometaša, od čega 30-ak djece, napravimo pravi sportski kompleks koji će imati sve potrebne uvjete za rad s mlađim selekcijama i razvoj mladih sportaša“, poručio je gradonačelnik.

Predsjednik kluba Marijan Mikulić zahvalio je Gradu Vinkovcima na svoj potpori i razumijevanju, istaknuvši kako je siguran da će njihov sportski centar, kada bude dovršen, privući još veći broj djece i roditelja koji će se ovdje moći družiti i ugodno provoditi vrijeme.

Gradonačelniku je zahvalio i Nikola Petrić, predsjednik Osnivačke skupštine kluba, čovjek koji je uz NK Hrvatski Sokol od samih početaka.

„Iznimno sam ponosan i sretan što smo ovo doživjeli. Ovim se otvaraju velike mogućnosti za ovu sredinu, naročito za mlađe generacije te nije isključeno da se u našem klubu pojavi neki novi Modrić ili Mandžukić. Zahvaljujem se svim ljudima koji su kroz ovih dvadesetak godina doprinijeli razvoju kluba i na neki način pokazali dobru volju kako bi sve ovo zaživjelo. Posebno hvala gradonačelniku Bosančiću što je sa svojim suradnicima završio ovaj projekt, a na nama je da sam objekt i klub u cjelini dodatno poboljšavamo“, naglasio je Nikola Petrić.

Inače, seniori Hrvatskog sokola natječu se u trećoj ligi županijskog nogometa, s ambicijama za što brži „skok“ u viši rang, a kako kažu, novi uvjeti za rad i treniranje u tome će im zasigurno pomoći.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime