21 C
Vinkovci
Petak, 24 svibnja, 2024

Obilježen Dan Općine Andrijaševci

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U okviru osme po redu manifestacije Bosutski dani u Rokovcima-Andrijaševcima obilježen je dan Općine Andrijaševci. Uz rezime svega učinjenog u proteklome razdoblju, ova Općina je na današnjoj Svečanoj sjednici Općinskoga vijeća, potpisala Sporazum o prijateljstvu s Općinom Marčana iz Istre.

Načelnik Općine Damir Dekanić naglasio je kako se proteklih godina itekako trude učiniti što je više moguće kako bi Rokovci i Andrijaševci vizualno postali ljepša mjesta, ali prvenstveno ugodnija za život mještana. Posebno je istaknuo brojne projekte i poslove na kojima se radi kako bi osigurali da ljudi ostaju na svojoj zemlji.

Župan vukovarsko-srijemski Božo Galić istkanuo je ključnu ulogu u ostanku na selu, a to je radno mjesto, te je napomenuo kako je vrlo važno posvetiti se gospodarskom razvoju. Na svečanoj sjednici Općina Andrijaševci uručila je nagrade i priznanja Marti Nikolić i Evi Blažević, a specijalna postrojba Krpelji uručili su priznanje Općini u znak zahvale za dobru suradnju.

U okviru obilježavanja Dana Općine Andriješvci održan je i mimohodom ratnih postrojbi, položeni su vijenci kod središnjeg križa, te je služena i sveta misa u crkvi sv. Roka.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime