28 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Obilježen Dan sigurnog interneta!

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Svako četvrto dijete u dobi od 9 do 14 godina, te svako treće dijete u dobi od 15 do 17 godina u potpunosti je ili uglavnom zabrinuto za svoju privatnost na internetu. Svako peto dijete ne zna promijeniti postavke privatnosti.

Dan je sigurnoh interneta. Ove godine obilježava se u više od 130 država svijeta, u kojemu sudjeluje preko 330 organizacija, škola i institucija iz cijele Hrvatske. Dan sigurnog interneta obilježen je i u Osijeku u Osnovnoj školi Franje Krežme, gdje su učenicima petih razreda podijeljene brošure o sigurnosti djece na internetu. Ovaj dan obilježen je pod motom – Stvaraj, poštuj i poveži se! Bolji internet počinje s tobom!

Obilježavnaje dana sigurnoh interneta u Osijeku organizirali su Odjel za prevenciju Policijske Uprave Osječko-baranjske, OŠ Franje Krežme, predstavnici Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti, te Centar za nestalu i zlostavljanu djecu. Prije samo tri godine 25% djece u Hrvatskoj doživjelo je vršnjačko nasilje. Nova, svježa statistika tek dolazi!

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime