11 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Obitelj Iličić iz Vođinaca ostaje u svome domu!

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Nakon što ih je snašlo teško zdravstveno stanje oca i supruga Branimira Iličića (40) iz Vođinaca, kojemu je prije tri godine dijagnosticiran tumor, prije određenog vremena ovoj obitelji prijetila je ovrha i deložacija zbog neplaćanja rata kredita za kuću u švicarskim francima.

Na svu sreću, ovrha i deložacija za njih odlazi u ropotarnicu povijesti, jer humanitarnim koncertom na kojemu su nastupili Mate Bulić i Slavonske lole na igralištu Mladost u Vođincima prikupljen je sav potreban iznos, tj. 300.000 kuna.

– Željela bih se zahvaliti svim ljudima koji su nam pomogli i koji će nam još uvijek pomoći, bez njih bismo ostali bez kuće – rekla je Branimirova supruga Antonija.

Do ove priče sa sretnim završetkom glede dugovanja prema banci došlo je nakon što je 40-godišnjem Branimiru prije tri godine dijagnosticiran tumor na mozgu, teška bolest učinila ga je radno nesposobnim. Supruga Antonija u međuvremenu je ostala bez posla, a dugovanje se u švicarskim francima samo gomilalo…

Kada životna nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost. U ovome slučaju, pružen je otpor uz pomoć dobrih ljudi, kojih na svu sreću u današnje vrijeme još uvijek ima.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime