2.4 C
Vinkovci
Četvrtak, 27 siječnja, 2022

Obnovljeni trg Slavija u Vukovaru

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Nakon brojnih upita građana u Vukovaru je uređen trg Slavija – frekventno mjesto uz glavnu prometnicu, nedaleko simobla zajedništva – Vodotornja. Investicija je to vrijedna 1.400.000,00 kuna koju je otvorio Marijan Pavliček, zamjenik vukovarskog gradonačelnika.

– Imali smo ovdje niz problema. Od prometnih, divljeg parkiranja, oborinske odvodnje. Zahvaljujući ovoj investiciji riješili smo prvenstveno promet i njegovu kvalitetu, te smo dobili 11 parkiranih mjesta i jedno mjesto za dostavno vozilo. Riješena je horizontalna i vertikalna signalizacija, te je riješena i hortikultura, rekao je Pavliček.

U ljetnim mjesecima se na području grada Vukovara intenzivno radi na obnovi infrastrukture, pa su tako još u tijeku radovi na nadvožnjaku i kružnom toku na državnoj cesti D2 kod Luke Vukovar. Uređuje se površina na Trpinjskoj cesti gdje će se uskoro nalaziti i nova fontana. Započela je rekonstrukcija parkirališta u Ulici Hrvatskog zrakoplovstva te sanacija Ulice Ive Tijardovića. Također, traje sanacija Dunavske ulica, a uskoro započinju i radovi u Čvorkovac ulici.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime