1.2 C
Vinkovci
Četvrtak, 27 siječnja, 2022

OD 14. DO 22. RUJNA AKCIJA “DANI SIGURNOSTI U PROMETU”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Prometna policija Policijske uprave vukovarsko-srijemske od 14. do 22. rujna provodi akciju Dani sigurnosti u prometu kako bi upozorili na važnost odgovornog ponašanja u prometu i pridonijeli ostvarenju cilja akcije – da ni jedna osoba smrtno ne strada u prometu.

Kako bi se ostvario cilj projekta, prometna policija će pojačati prventivno-represivne aktivnosti na svim prometnicama Vukovarsko-srijemske županije, suzbijanjem najtežih prekršaja u prometu koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća sa smrtnim posljedicama – alkohol i brzina. Primjerice, Policijska uprava vukovarsko-srijemska tijekom vikenda zatekla je 24 vozača s prisutnošću alkohola u organizmu i tri vozača su odbila ispitivanje, što je ukupno 27 vozača isključenih iz daljnjeg sudjelovanja u prometu na cestama. Šest vozača smješteno je u posebne prostorije policije do otriježnjenja.

Također, tijekom vikenda, od 11. do 13. rujna, evidentirano je 10 prometnih nesreća, od čega jedna prometna nesreća u kojoj je pet osoba lakše ozlijeđeno te devet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime