-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Odličnim filmom ”Zbornica” otvorena 13. Ljetna škola filma Gunja

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U atriju Osnovne škole „Antun i Stjepan Radić“ Gunja filmom „Zbornica“ otvorena 13. Ljetna škola filma Gunja u organizaciji Studija kreativnih ideja Gunja – SKIG i OŠ „Antun i Stjepan Radić“ Gunja.

Ljetna škola filma održava se  do 5. kolovoza, a ove godine polaznici će moći birati između 4 radionice: analogna fotografija, dokumentarni film, igrani film i radionica PRESS službe.

U večernjim satima očekuje nas pregršt hrvatskih filmova kao što su: Murina, Quo vadis Aida?, O jednoj mladosti, Zbornica itd.Polaznici koji nisu iz Gunje će kao i uvijek biti smješteni po obiteljskim kućama, a polaznici su iz Zagreba, Karlovca, Županje, Vinkovaca i naravno Gunje.

Na otvorenju je bila nazočna i ravnateljica škole Marijana Lucić i poželjela svim uspješan rad i ugodan boravak u Gunji a 13. Ljetnu školu službeno je otvorio predsjednik Studija kreativnih ideja Gunja – SKIG Marinko Marinkić.

Program je bogat, ali i zabavan. Zadnjega dana, 5. kolovoza, Škola će biti zatvorena projekcijom filmova nastalih na radionicama.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime