13 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Odobreni projekti izgradnje jednog novog i dogradnje dva postojeća dječja vrtića u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
Vinkovcima su odobreni projekti izgradnje jednog novog i dogradnje dva postojeća dječja vrtića ukupne vrijednosti gotovo 20 milijuna kuna, čime u konačnici dobivamo 270 novih vrtićkih mjesta u našem gradu.
Izgradnjom novog područnog vrtića „Mali princ“ u neposrednoj blizini OŠ Ivana Mažuranića, osigurat će se dodatni kapaciteti za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja za 176 novih mjesta, za 140 vrtićke i 36 jasličke djece.
Dogradnjom i opremanjem vrtića „Naša Radost“ osigurat će se dodatna 52 mjesta za 40 vrtićke i 12 jasličke djece, a dogradnjom i opremanjem vrtića „Stribor“ dodatnih 40 mjesta za djecu vrtićke dobi.
-”Sve pohvale Agenciji za razvoj i investicije Grada Vinkovaca VIA i našem Upravnom odjelu Društvenih djelatnosti na suradnji i stručnosti u planiranju i pripremi ovih vrijednih projekata koji su još jedan veliki korak naprijed u nastojanjima da građanima osiguramo što kvalitetnije uvjete života u našem gradu”, rekao je Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime