28 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Održana početna konferencija projekta Uskladimo boje 2

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Društvo Naša djeca Vinkovci nositelj je projekta ”Uskladimo boje 2”, a partner na projektu je Grad Vinkovci.

Podsjetimo, projekt ”Uskladimo boje” ima za cilj osvijestiti roditelje ali i poslodavce o važnosti obostranog razumijevanja kada su djeca i njihova prava u pitanju i kroz kreativne i edukativne radionice osnažiti znanjima roditelje i voditelje projekta za bolju suradnju na dobrobit najmlađih.

Održana je početna konferencija projekta Uskladimo boje 2. Projekt je započeo s provedbom 1. rujna 2023. i traje 10 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta Uskladimo boje 2 je 10.542,54, Središnji državni ured za demografiju i mlade je 6.636,14 a Grad Vinkovci sufinancira s 3.906,40 eura.

Kroz projekt je planirano 12 radionice za roditelje od koji je zadnja radionica s glinom na kojoj će sudjelovati i djeca i roditelji. Usporedno s radionicama za roditelje kreću i radionice za djecu polaznika radionica za roditelje.

Radionice za roditelje vode educirane voditeljice s iskustvom te su provele već nekoliko ciklusa radionica. Kroz projekt će jedna osoba iz DND-a Vinkovci proći radionice Neurolingvističkog programiranja čime će se ojačati kapaciteti udruge. Projekt će završiti edukativnim izletom na kojem će sudjelovati djeca, roditelji, supružnici i voditeljice aktivnosti.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime