15 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 23 svibnja, 2022

Održana prva sjednica Vijeća za prevenciju kriminaliteta Grada Vukovara

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vijeće za prevenciju Grada Vukovara i Policijska uprava vukovarsko-srijemska uz potporu Ravnateljstva policije, u Vukovaru su održali prvu sjednicu Vijeća za prevenciju kriminaliteta grada Vukovara. Predstavljeni su ciljevi, najavljene aktivnosti te suradnja s Vijećem za prevenciju kriminaliteta Grada Zagreba, koje je kroz razne aktivnosti postiglo, kako je istaknuto, dobre rezultate.

Nakon sjednice Vijeća, za učenike srednjih škola u Hrvatskom domu Vukovar, organizirana je predstava “Stara škola kreka – iz tame u svijetlo”. Riječ je o autobigorafskoj predstavi Marina Ivanovića-Stoke koju je režirao Marijo Kovačević.

Predsjednik Vijeća Marijan Pavliček, istaknuo je kako će Vijeće svakoga mjeseca organizirati akciju na temu prevencije kriminaliteta. Uključit ćemo, dodao je, učenike osnovnih i srednjih škola, ali naglasio je, kako se neće zaobići i starije sugrađani koji su često na meti prevaranata. Grad Vukovar je siguran grad, no želimo ga učiniti još sigurnijim, poručeno je na prvoj sjednici Vijeća za prevenciju kriminaliteta grada Vukovara.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime