17 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Održana radionica o brendiranju Vinkovaca

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Brendiranje Vinkovaca kao turistički poželjne destinacije proces je, koji je sukladno Master planu razvoja turizma Grada Vinkovaca, započeo krajem prošle godine. U okviru njega, održavaju se edukativne radionice namijenjene svim dionicima uključenim u turističku ponudu Grada Vinkovaca, koji se žele upoznati sa strategijom. Krajnji cilj je dolazak do novih gostiju. Potrebno je znati da je brendiranje u turizmu dugotrajan proces, te da turizam nije samo prodaja proizvoda i usluge, nego prodaja doživljaja i iskustva, istaknuto je na radionici na kojoj je predavanje držao stručnjak za odnose s javnošću Hrvoje Ratkić.Brendiranje Vinkovaca kao turistički poželjne destinacije proces je, koji je sukladno Master planu razvoja turizma Grada Vinkovaca, započeo krajem prošle godine. U okviru njega, održavaju se edukativne radionice namijenjene svim dionicima uključenim u turističku ponudu Grada Vinkovaca, koji se žele upoznati sa strategijom. Krajnji cilj je dolazak do novih gostiju. Potrebno je znati da je brendiranje u turizmu dugotrajan proces, te da turizam nije samo prodaja proizvoda i usluge, nego prodaja doživljaja i iskustva, istaknuto je na radionici na kojoj je predavanje držao stručnjak za odnose s javnošću Hrvoje Ratkić.
”Ono što je kod turizma i brendiranja turističke destinacije jako bitno, da je lokalna zajednica nositelj svega. Ako lokalna zajednica svoju destinaciju voli i poznaje baštinu i povijest, onda će tu svoju ljubav prenijeti na gosta i njemu prodati tu emociju i doživljaj, kao i pozitivno iskustvo koje će on ponijeti doma kad ode iz te destinacije”, rekao je tom prilikom Ratkić.
U Turističkoj zajednici ističu da rezultatima uvijek jesu zadovoljni, ali i da mogu i moraju puno bolje. Sljedeći koraci su rad na vizualnom identitetu i sloganu.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime