19.6 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Održane edukativne radionice za prijavu na projekte i programe

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Grad Vinkovci organizirao je u Gradskom kazalištu ”Joza Ivakić’ dvije edukativne radionice, prva je bila namijenjena svim udrugama, udrugama proisteklim iz Domovinskoga rata, ustanovama, zakladama te drugim pravnim osobama čija temeljna svrha nije stjecanje dobiti, dok je druga bila namijenjena udrugama te pravnim i fizičkim osobama s različitim programima iz područja kulture i tehničke kulture.

Obje radionice ogranizirane su u svrhu pružanja potpore i savjeta za pripremu što kvalitetnijeg projektnog prijedloga.

Na početku obje radionice, sve nazočne pozdravio je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić, koji je između ostaloga rekao:

-”Početak je godine i smatram da je dobro da dobiju sve potrebne informacije za programe koje prijavljuju na natječaje koji se financiraju iz našeg proračuna, a dat ćemo im i potporu kroz sve europska sredstva koja će uspjeti ostvariti kroz prijavu projekata”, rekao je  Bosančić.

Andrea Vinković, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti istaknula je kako su ovim radionicama željeli Udruge uputiti u pravila i uredbe koja se moraju poštivati prilikom podnošenja prijava.

Marija Liščić Drmić, pročelnica Upravnog odjela za kulturu i turizam, rekla je kako je jedan od glavnih ciljeva ostvariti interakciju s vinkovačkim udrugama.

-Željeli smo ukazati na potencijalne pogreške i propuste, dobiti od njih povratnu informaciju, saznati kako im pomoći, što im možemo pojasniti, ali ih i uputiti na nove zakonske regulative, sve kako bi zajednički ostvarili neke ciljeve”, istaknula je Marija Liščić-Drmić.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime