19 C
Vinkovci
Nedjelja, 1 listopada, 2023

Okupi ekipu i prijavite se na peti ljetni odbojkaški turnir u Privlaci

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Sportska udruga Privlaka već petu godinu za redom organizira ljetni odbojkaški turnir koji svake godine piše novu sportsku priču s prekrasnog privlačkog terena.

Ove godine turnir će se održati od 20. do 22. srpnja 2023. godine, a ako vam je odbojka sinonim za ljetne večeri, skupite svoju četvorku i prijavite se na ovaj rekreativni turnir.

Uz ovu sportsku stranu i atraktivne poteze neće nedostajati ni popratnog sadržaja koji će ponovno biti na velikoj razini. Prijaviti ekipu možete na facebook stranici Sportske udruge Privlaka na kojoj su detalji sudjelovanja.

Atmosfera u Šumici je posebna, uživat ćete u dobroj odbojci, glazbi, druženju i svim ostalim ljetnim poslasticama. Iza nas su već sad uspomene s prošlih turnira, neki „teški” porazi i ponovne prilike za revanšem, a ispred nas je nestrpljenje i iščekivanje 5. odbojkaškog turnira.

Kratke informacije: igra se 4×4 (+1 rezerva; može biti mix i ne mora) na 2 dobivena seta do 21 (treći do 15), kotizacija je 15 € po igraču, osigurane su medalje za pobjedničke ekipe, ekipne majice (javiti veličine za svoju ekipu i ime ekipe), prijave su do 15.7.2023., igrat će se od popodnevnih sati;

Za sva pitanja slobodno kontaktirajte Sportsku udrugu Privlaka i bacite pogled na neke prijašnje turnire, dodatno ćete se zagrijati.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime