21 C
Vinkovci
Petak, 24 svibnja, 2024

Okusi zavičaja, najbolje iz Slavonije, predstavljeno u Zagrebu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Ispred Kuće hrvatske hrane Crotaste, promotivno-prodajnog centra u središtu Zagreba u kojemu se mogu pronaći domaći prehrambeni proizvodi OPG-ova i malih proizvođača iz svih dijelova Lijepe naše, predstavnici šest klastera i OPG-ova s područja naše županije predstavili su svoje proizvode, a podršku im je pružio i vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić.

Zagrepčani i drugi posjetitelji imali priliku kušati ono najbolje što Slavonija nudi – od suhomesnatih i mliječnih proizvoda, jaja iz slobodnog uzgoja, meda, pekmeza, kruha sa svinjskom masti i paprikom, orašastih plodova, vina, rakije i još mnogo toga. Osim degustacije, predstavnici županijskog Agroklastera za sve zainteresirane pripremili su brojne promidžbene materijale u kojima je predstavljeno čime se bave i što nude proizvođači iz Vukovarsko-srijemske županije.

 

Ova trgovina, koja za glavni cilj ima promociju i plasman hrvatskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, mjesto je domaćih proizvoda s područja cijele Republike Hrvatske pa tako na policama možete pronaći ono najbolje što nude i čime se ponose Slavonija, središnja Hrvatska, Istra i Dalmacija.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime