10 C
Vinkovci
Petak, 9 prosinca, 2022

Online ”Info dan” u Razvojnoj agenciji VSŽ

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

I u ovim se uvjetima, kada su na snazi mjere socijalne distance, mogu održavati brojne aktivnosti koje su inače nezamislive bez ljudske interakcije. Još jedan dokaz tomu je online ”Info dan” Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije, održan u obliku webinara pomoću Zoom aplikacije. Sudionicima je prezentiran indikativni plan objave natječaja u tekućoj godini te su im približene mogućnosti prijave projekata iz područja socijalne skrbi i kulture. Na webinaru su sudjelovali predstavnici 15 javnopravnih tijela, poput Crvenog križa i muzeja s područja Vukovarsko-srijemske županije.

– Želimo korisnicima pružiti informacije kako bi oni mogli na vrijeme početi razmišljati o aktivnostima projekta, o onome što je njima potrebno za poboljšanje poslovanja te kako bi mogli na vrijeme pripremiti projekte, prijaviti ih i nadati se uspješnoj provedbi projekta, istaknula je Danijela Barišić, viša savjetnica u Odjelu za pripremu programa i projekata u Razvojnoj agenciji VSŽ.

Webinar je organiziran u okviru projekta “ESI fondovima do održivog razvoja Vukovarsko-srijemske županije II”. Cilj projekta je pružiti besplatnu stručnu pomoć u pripremi i provedbi projekata svim javnopravnim tijelima s područja županije. Osim toga, organizatori nastoje edukacijama i radionicama jačati provedbene kapacitete javnopravnih tijela u cilju povećanja dostupnih sredstava ESI fondova. Projekt je započeo prije godinu dana, a dosad je stručna pomoć u pripremi i provedbi projekata pružena 10 javnopravnih tijela za 24 projekta.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime