19.6 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Općina Andrijaševci za rad sportskih udruga izdvojila 341 tisuću kuna

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U općini Andrijaševci potpisani su ugovori o financiranju sportskih udruga u 2022., koja su ostvarila prava na novčana sredstva preko  natječaja o dodjeli sredstava putem programa sportskih udruga.

Općina Andrijaševci u skladu s proračunskim mogućnostima, nastoji financijskim sredstvima pridonijeti njihovom što kvalitetnijem radu.

-Ako na što možemo biti ponosni u općini Andrijaševci onda je to rad naših udruga, ne samo u sportu nego i svih drugih koje aktivno rade. Zato je tendencija kako raste proračun tako i povećavati sredstva koja izdvajamo za rad naših udruga i klubova. Ono što je važno to je da bude što više aktivnosti temeljem kojih, kao i temeljem broja uključenih članova i drugih kriterija, pojedine udruge dobivaju sredstva za svoj rad tijekom godine”, rekao je Ante Rajković, načelnik Općine Andrijaševci.

Za rad Udruga, općina Andrijaševci je  izdvojila 341 tisuću kuna koje su raspoređene na šest udruga, a to su: nogometni klub , rukometni klub, atletski klub, teniski klub, paint klub i ribolovno društvo.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime