-3 C
Vinkovci
Srijeda, 19 siječnja, 2022

Općina Ivankovo: Roditeljima novorođene djece ukupno dodjeljeno 350.000 kn

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Intenzivno povlačenje sredstava iz nacionalnih i EU fondova, demografske mjere, radovi na uređenju komunalne infrastrukture, aktiviranje Gospodarske zone, izgradnja reciklažnog dvorišta – samo su neki od projekata koji su realizirani ili u provedbi u proteklih godinu dana, s kojima se povodom obilježavanja Dana Općine pohvalilo vodstvo Općine Ivankovo.
Načelnik Marko Miličević najponosniji je na tim mladih ljudi koji ga okružuju. “Svojim radom, znanjem i trudom doprinjeli su da smo realizirali investicije vrijedne više od 30 milijuna kuna” – rekao je Miličević na svečanoj sjednici Općinskog vijeća. Posebnu brigu Općina posvećuje mladim obiteljima s novorođenom djecom – u proteklih godinu i pol dana dodjeljeno im je 350.000 kn.
Osim rezimiranja učinjenog i najave budućih planova, svečana sjednica Općinskog vijeća bila je i prigoda za nagraditi one koji su svojim djelovanjem doprinjeli podizanju kvalitete života u Općini.
Zlatnu plaketu tako su dobili obrtnik Stanko Ištoković, za razvoj poljoprivrede i stočarstva Andrija Štetić, za doprinos u sudjelovanju u Domovinskom ratu Ivan Pavlović, zbog iznimnih postignuća kazalište Mika Živković Retkovci, za doprinos u razvoju sporta Karate klub Max. Zahvala i Mladenu Markešiću iz Ureda TINTL, za pomoć u pripremi EU projekata. Nagrada za životno djelo otišla je u ruke najpoznatijeg čaje – Paška Barunčića.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime