11 C
Vinkovci
Nedjelja, 25 veljače, 2024

Općina Nijemci sufinancira engleski jezik za osnovnu školu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Općina Nijemci pozvala je osnovnoškolce koji ispunjavaju propisane uvjete odnosno njihove roditelje / skrbnike, da u općinsku upravu podnesu prijavu za sufinanciranje programa obrazovanja iz engleskog jezika.

“Učenje stranog jezika mladima je velika prednost pri pronalaženju posla, a poznavanje stranih jezika jedan od osnovnih zahtjeva modernog društva. Za ovu školsku godinu, Općina Nijemci sufinancirat će svim osnovnoškolcima program engleskog jezika u Nijemcima u iznosu od 50 eura po polazniku, dok će osnovnoškolcima čije obitelji imaju primanja manja od 133 eura po članu kućanstva biti financirano 100 posto ukupnog iznosa školarine”, ističe Vjekoslav Belajević, načelnik općine Nijemci.

Pravo na sufinanciranje ostvaruju osnovnoškolci s prebivalištem na području općine Nijemci koji su upisani u program obrazovanja iz engleskog jezika za godinu 2022./2023. i obveze pohađanja nastave izvršavaju redovito. Zahtjev za sufinanciranje s potrebnom dokumentacijom osobno ili putem pošte treba dostaviti najkasnije do 24. veljače 2023. godine, a sve informacije mogu se dobiti na službenoj stranici Općine Nijemci.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime