20 C
Vinkovci
Nedjelja, 23 lipnja, 2024

Općina Stari Jankovci poziva učenike na prijavu za pripreme za državnu maturu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Općina Stari Jankovci poziva učenike završnih razreda srednjih škola koji će maturirati u školskoj godini 2023./2024., a koji planiraju upisati redoviti preddiplomski i diplomski sveučilišni odnosno integrirani studij, akademiju ili stručni studij u Republici Hrvatskoj u akademskoj godini 2024./2024. da se prijave za sufinanciranje priprema za državnu maturu.

Iznos sufinanciranja priprema je do maksimalno 470,00 eura po učeniku.Pravo na iskaz interesa i korištenje ove mjere imaju učenici koji imaju prebivalište na području Općine Stari Jankovci, a ostvaruje se nakon što učenik upiše 1. godinu studija na području RH, izvijestili su iz Općine.

Program priprema za državnu maturu morate pohađati u ustanovama za obrazovanje koje Vam mogu izdati račun na osnovu kojega ćemo Vam isplatiti potporu (ukoliko na pripreme idete privatno i nemate račun kao dokaz da ste pripreme platili, nećemo Vam biti u mogućnosti sufinancirati trošak priprema za državnu maturu”

Maturanti se mogu javiti na mail tanja.vidovic@o-jankovci.hr najkasnije do 28. veljače 2024. i dostaviti sljedeće podatke: ime i prezime učenika, adresu prebivališta, OIB, srednju školu koju pohađaju, telefon/mobitel i e-mail.

Navedena sredstva bit će uplaćena tek nakon što upišete 1. godinu studija, a na temelju zahtjeva, računa i potvrde o upisu koju ćete im tada dostaviti.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime