2 C
Vinkovci
Četvrtak, 22 veljače, 2024

Općina Stari Jankovci sufinancira pripreme za državnu maturu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
Općina Stari Jankovci poziva učenike završnih razreda srednjih škola koji će maturirati u školskoj godini 2022./2023., a koji planiraju upisati redoviti preddiplomski i diplomski sveučilišni odnosno integrirani studij, akademiju ili stručni studij u Republici Hrvatskoj u akademskoj godini 2023./2024. da se prijave za sufinanciranje priprema za državnu maturu.
Iznos sufinanciranja priprema je do 3.500,00 kuna po učeniku.
Pravo na iskaz interesa i korištenje ove mjere imaju učenici koji imaju prebivalište na području Općine Stari Jankovci , a ostvaruje se nakon što učenik upiše 1. godinu studija na području RH.
Naglašavamo da program priprema za državnu maturu morate pohađati u ustanovama za obrazovanje koje Vam mogu izdati račun na osnovu kojega ćemo Vam isplatiti potporu (u-koliko na pripreme idete privatno i nemate račun kao dokaz da ste pripreme platili, nećemo Vam biti u mogućnosti sufinancirati trošak priprema za državnu maturu).
Mole se maturanti da na mail tanja.vidovic@o-jankovci.hr dostave sljedeće podatke:
1. Ime i prezime učenika
2. Adresa prebivališta
3. OIB
4. Srednja škola koju pohađaju
5. Telefon/mobitel
6. E-mail
Naglašavamo da će Vam navedena sredstva biti uplaćena tek nakon što upišete 1. godinu studija, a na temelju zahtjeva, računa i potvrde o upisu koju ćete nam tada dostaviti.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime