1 C
Vinkovci
Subota, 20 travnja, 2024

Općina Stari Jankovci uručila nagrade dobitnicima Programa nagrađivanja građana Općine Stari Jankovci za 2022.g.

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
Na Božićnom domjenku Općine Stari Jankovci uručene su nagrade dobitnicima Programa nagrađivanja građana Općine Stari Jankovci za 2022.g.
U Programu “Birajmo najljepšu okućnicu” dobitnici nagrada su: Ivana Damjanović iz Srijemskih Laza – 3.000,00 kn, Ivo Filipović iz Starih Jankovaca – 2.000,00 kn i Iva Ištuk iz Slakovaca – 1.000,00 kn.
Svim dobitnicima Programa “Nagradimo najbolje učenike osnovnih škola” je uručeno prijenosno računalo, a nagrađeni su: Ivan Jozinović iz Starih Jankovaca – sudjelovao na natjecanjima iz povijesti, engleskog, kemije, njemačkog, hrvatskog jezika, a iz povijesti, kemije i njemačkog je pozvan na županijsko natjecanje te je iz njemačkog jezika osvojio 2. mjesto, Leon Govedarović iz Starih Jankovaca – sudjelovao na natjecanju iz povijesti, likovnog i hrvatskog jezika i Lorena Marić iz Slakovaca – učenica se posebno ističe i aktivno sudjeluje u školskim i izvanškolskim aktivnostima.
U Programu „Nagrađivanje učenika srednjih škola“ nagrade u iznosu od 2.000,00 kn su osvojili Ivana Topić iz Starih Jankovaca, učenica Gimnazije M. A. Reljković Vinkovci, svira klavir i solfeggio, sudjelovala je na brojnim natjecanjima i ostvarivala izuzetne rezultate, a na natjecanju u Glazbenoj školi Valpovo/Belišće osvojila je 3. mjesto na četvrtom klavirskom festivalu Dolce piano i Ema Travančić učenica Gimnazije M. A. Reljković Vinkovci sudjelovala je na županijskom natjecanju iz kemije na kojem je osvojila 2. mjesto te na županijskom natjecanju iz biologije na kojem je osvojila 3. mjesto.
U Programu “Nagradimo najbolja sportska dostignuća” nagrade su osvojili: Nikolina Josipović iz Novih Jankovaca – za ostvarene rezultate iz bacanja kladiva, Antonija Jakovljević iz Starih Jankovaca – za ostvarene rezultate u atletici, Roko Nović iz Starih Jankovaca – za ostvarene rezultate u nogometu, Noa Dragičević iz Novih Jankovaca – za ostvarene rezultate u judu, Diana Pavlović iz Novih Jankovaca – za ostvarene rezultate u judu, Jakov Buće iz Slakovaca – za ostvarene rezultate u karate-u i Josip Marković iz Novih Jankovaca – za ostvarene rezultate streljičarstvu.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime