-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

OŠ ”A.G.Matoš” Vinkovci prodajom svojih ukrasa pomogla obiteljima u Petrinji i Sisku

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Učenici sedmih razreda OŠ ”Antun Gustav Matoš” Vinkovci na Adventu u Vinkovcima zajedno sa svojim učiteljima proveli su humanitarnu akciju u sklopu Erasmus+ projekta „Doing small things with great love“.Cilj je cijele akcije i prodaje ukrasa bilo skupljanje novčanih sredstava,  kako bi se pomoglo obiteljima u teškoj financijskoj situaciji na potresom pogođenom području Petrinje i Siska.

Humanitarna se akcija sastojala od prodaje ručno izrađenih božićnih ukrasa koje su izradile vrijedne ruke učenika koji sudjeluju u projektu. Pri izradi su im pomogli njihovi učitelji i učenici iz školske zadruge koja djeluje unutar škole ”Antun Gustav Matoš“, Vinkovci.

Jedan od glavnih ciljeva projekta „Doing small things with great love“ razvoj je solidarnosti prema osobama u potrebi stoga su učenici kroz prodaju razvijali solidarnost prema drugima, a ujedno su učinili jedno hvale vrijedno djelo – pomoć osobama u potrebi.

Iz tog razloga učenici su  vrijedno prodavali ukrase poput privjesaka za bor, magneta, snježnih kugli, ručno izrađenih sapuna s božićnim motivima, vreće za poklone itd, dobro se zabavili, a sve s ciljem prikupljanja novčanih sredstava kako bi se pomoglo osobama u potrebi.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime