5 C
Vinkovci
Četvrtak, 1 prosinca, 2022

Osigurani svi preduvjeti za provedbu projekta ”Roditeljstvo u fokusu“

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Udruga za informiranje i podršku budućim majkama “Agape” pokrenula je projekt ”Roditeljstvo u fokusu”. U brojnim aktivnostima koje su započele 1. rujna i traju do 31. kolovoza sljedeće godine uvelike pomažu i partneri, s kojima je udruga danas potpisala ugovor.

-”Osim pripreme za porod i trudnoći, našim roditeljima želimo dati priliku i da obave određene pripreme s ginekolozima, da imaju psihološku pomoć, ali i da nakon poroda sa svojim bebama dođu kod nas gdje mogu dobiti pomoć medicinskog rehabilitatora”, rekla je Mirjana Mate Ello,  dopredsjednica udruge Agape.

Potpisivanjem ovog Sporazuma ostvareni su svi uvjeti za provedbu projekta ”Roditeljstvo u fokusu”.

-”Svjesni smo da je roditeljstvo danas jedan od najtežih zadataka, a kroz ovaj projekt omogućili smo roditeljima određenu stručnu i psihološku pomoć i dolazak do određenih materijalnih i nematerijalnih resursa, kako za same roditelje tako i za njihovu djecu”, rekao je u ime partnera Grada Vinkovaca, zamjenika gradonačelnika Josip Romić.

Tehnološki park Vinkovci kao jedan od suradnika sudjelovao je u pisanju i pripremi projekta, a jednako će biti i u njegovoj provedbi u sklopu koje će organizirati radionice.

.”Provest ćemo dvije radionice na temu ravnopravnosti žena u poslovanju. Govorit ćemo o tome kako mlada majka, uz dijete, može imati i svoju karijeru i biti uspješna u poslu”, rekao je direktor Tehnološkog parka Josip Gilja.

Udruga Agape – Bezuvjetna ljubav nositelj je ovog projekta koji će obuhvatiti minimalno 60 roditelja s područja grada i županije, Grad Vinkovci su partner na projektu, dok su suradnici na projektu udruga Mladi protiv gladi i Tehnološki park Vinkovci.

Ukupna vrijednost projekta je 112 tisuća kuna. Središnji državni ured za demografiju i mlade sufinancira projekt u iznosu od 81 tisuće kuna, a ostatak financira Grad Vinkovci

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime