2 C
Vinkovci
Četvrtak, 22 veljače, 2024

Otpočela Božićna bajka u gradu Đakovu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Đakovu je danas s radom službeno započelo klizalište i Božićni sajam na kojemu je ove godine 25 izlagača. I izlagači i klizalište ove je godine na jednome mjestu.

“Cijena ulaznica se nije mijenjala. Klizaljke smo osigurali za sve. Njihova cijena će biti 10 kuna uključujući i PDV, a prvih sedam dana grad i Univerzal počastit će svoje najmlađe sugrađane sa besplatnim klizanjem” najavio je gradonačelnik Đakova Zoran Vinković.

Klizalište i Božićni sajam na upravljanje je povjereno komunalnoj tvrtki Univerzal, Goran Soldo predsjednik Nadzornog Odbora, ističe: “Samo klizalište je površine 400 četvornih metara i grad Đakovo i Univerzal su osigurali oko 140 pari klizaljki što je i kapacitet ovoga klizališta za naše sugrađane.”

Ove godine uz klizalište, Božićnu bajku čine i drvene kućice u okviru Božićnog sajma, koji je proteklih godina bio na đakovačkom korzu. Ove je godine 25 izlagača, u 10 kućica i 15 štandova, a obrtnici, OPG-ovci i domaća radinost ima priliku za predstaviti i prodati svoje proizvode.

Božićna bajka u Đakovu trajat će do početka idućeg mjeseca, a radno vrijeme klizališta je svakoga dana do 22 sata. Novitet je i noćno klizanje.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime