34 C
Vinkovci
Subota, 13 srpnja, 2024

Otuđio odjevne predmete, tehničke potrepštine i sirovo meso!

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Jučer, 6. siječnja 2021. godine tijekom noćnih sati, na nezakonit način je iz obiteljske kuće u Tovarniku, u ulici Braće Šimunića, odneseno nekoliko odjevnih i tehničkih kućnih potrepština te je nestalo nekoliko desetaka kilograma sirovog svinjskog mesa, vlasništvo 50-godišnjakinje iz Tovarnika – priopćeno je iz PU vukovarsko-srijemske.

Policija pojašnjava da su ulazna vrata navedene obiteljske kuće bila otvorena te je tako na nedopustiv način došlo do nestanka otuđenih potrepština na štetu vlasnice.

“Policija je odmah usmjerila svoje mjere i aktivnosti s ciljem pronalaženja otuđenih predmeta i počinitelja, što je rezultiralo ekspeditivnim uhićenjem 32. godišnjaka koji neprijavljeno boravi u Tovarniku, a pritom je policija kod osumnjičenika pronašla otuđene predmete koje je vlasnica prijavila” – navodi se u priopćenju PU, u kojem dodaju da je provedeno kriminalističko istraživanje te je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava redovnim putem zbog sumnje da je 32. godišnjak počinio kazneno djelo Krađa. Također, počinitelju je izdan obavezni prekršajni nalog za prekršaj iz Zakona o prebivalištu i Zakona o osobnoj iskaznici. Vlasnici su vraćeni svi otuđeni predmeti.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime