28.5 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Otvorena prva kupališna sezona u gradu Vukovaru

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U cijelosti je završen projekt Dvoranskog plivališta u Vukovaru vrijedan 62 milijuna kuna. Posljednje odrađena aktivnost unutar projekta je otvorenje vanjskih bazena kojemu je nazočio vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

– Činjenica da je 120 djece angažirano trenutno kroz razne programe obuke i treniranja plivanja, imamo oko pet stotina posjetitelja dnevno na ovim objektima, govori dovoljno u prilog tome da je stvar odlično napravljena i da ona budi zadovoljstvo i ponos kod svih Vukovaraca – rekao je gradonačelnik Ivan Penava prilikom otvorenja.

– Ovime zatvaramo kompletnu sportsku priču gdje smo kao što ste mogli čuti iz Vaterpolo saveza i Plivačkog saveza spremni preuzeti sve sportske sadržaje, njihovu organizaciju, a otvaranjem ovog kupališnog dijela i rekreacijski sadržaj možemo u potpunosti ispunit – istaknuo je ravnatelj Javne ustanove Sportski objekti Vukovar Ivan Szabo.

Kompleks se sastoji od dva vanjska bazena, tobogana, sunčališta i ugostiteljskog objekta. Otvorenjem vanjskih bazena, otvoren je i jedan od najmodernijih fitness centara u okolici.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime