21 C
Vinkovci
Petak, 24 svibnja, 2024

Otvoreno 24. Državno prvenstvu u tenisu inženjera šumarstva i drvne tehnologije

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Sinoć je na Lamutovom salašu prigodnom svečanosti otvoreno 24. Državno prvenstvo u tenisu i malom nogometu inženjera šumarstva i drvne tehnologije. Jučer je u jutarnjim satima otpočeo turnir koji se završava danas u večernjim satima. Ovogodišnje izdanje turnira okupilo je 50 natjecatelja. Riječi dobrodošlice – prvi su uputili domaćini, prvo je nazočne pozdravio Krasnodar Sabljić, voditelj Hrvatskih šuma podružnice Vinkovci.

Radi se o manifestaciji s najdužom tradicijom na području Uprave šuma Vinkovci, započeo je župan.
„Svake godine se rodi neko novo ime, neki novi igrač i neko novo prijateljstvo. Želio bi da to tako ostane još dugo. U vukovarsko- srijemskoj županiji i upravi šuma Vinkovci smo uvijek bili dobri domaćini, nadam se da ćete ponijeti lijepe uspomene. Onaj tko ne osvoji nagradu, nadam se da će doći ponovno, bolji i jači sa željom da osvoji turnire”, rekao je vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić.

Također, potrebno je napomenuti da je velik broj šumara iz cijele Hrvatske u Vinkovcima, ali isto tako iz Slovenije, Slovačke i Srbije, koji razmjenjuju iskustva u poslovnom, ali i sportskom dijelu.

„Dragi šumari, sportaši, dobro večer i dobro došli u Vinkovce. Moram prvo čestitati organizatoru ovom već tradicionalnom 24-om turniru teniskom turniru za šumare i drvne prerađivače. Vinkovci su poznati po tenisu, to je jedan od najmasovnijih sportova u našem gradu, a Vinkovci su poznati i po šumarstvu. Naša županija po daleko najboljem i kvalitetnom hrastu. Stoga nam je drago što se baš ovaj turnir održava u našem gradu, te što imate priliku uz sport, dobro se zabaviti i razmijeniti svoja iskustva”, poručio je zamjenik vinkovačkog gradonačelnika Josip Romić.

Malonogometni turnir je pripao upravi šuma podružnice Bjelovar, dok je vinkovačka podružnica zauzela drugo mjesto, treće je pripalo zagrebačkoj podružnici. Teniski dio turnira, odnosno njezina završnica odigrat će se danas.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime