20 C
Vinkovci
Četvrtak, 25 srpnja, 2024

MOST-ova potpora Darku Posariću i Tomislavu Paneniću

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Darko Posarić MOST-ov je kandidat za gradonačelnika Vinkovaca. Njegova kandidatura istaknuta je danas na medijskoj konferenciji na kojoj je gradonačelnički kandidat Posarić naglasio kako će – ukažu li mu Vinkovčani povjerenje na nadolazećim lokalnim izborima – Vinkovce učiniti gradom zadovoljnih ljudi.

– Vinkovčani nisu zadovoljni. Jer, da jesu ne bi se iseljavali iz grada. To je krajnji odraz njihova nezadovoljstva. Moj cilj je pružiti ljudima razlog za zadovoljstvo, odnosno za ostanak – poručio je Posarić uz napomenu da MOST nudi sustavan pristup nagomilanoj gradskoj problematici, o čemu će podrobnije govoriti tijekom nadolazeće kampanji.

Saborski zastupnik Tomislav Panenić u predizbornu utrku za vukovarsko-srijemskog župana ući će kao nezavisni kandidat, uz potporu MOST-a. Svjestan je da se nalazi pred velikim izazovom, jer Božo Galić nakon tri mandata HDZ-ov je kandidat i u nadolazećem izbornom ciklusu. No, Panenića unatoč tome optimizam ne napušta:

– Božo Galić je kandidat HDZ-a, respektiram HDZ kao najveću stranku koja ovdje ima tradiciju, no ipak bih biračima ostavio na procjenu o tome koji kandidat može donijeti nužne promjene nabolje za ovaj kraj – rekao je Panenić.

Predstavljanju Posarićeve i Panenićeve kandidature nazočili su i saborski zastupnik MOST-a Miro Bulj te politički tajnik MOST-a Nikola Grmoja. Obojica su iskazala uvjerenje u izvrstan rezultat njihovih kandidata koji – naglašeno je – osim poštenja imaju i viziju promjena, svježe ideje te entuzijazam. Pa su stoga, poručuju iz MOST-a, Darko Posarić i Tomislav Panenić pravi odabir.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime