12 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 2 listopada, 2023

Ovogodišnje Vinkovačke jeseni najbolje dosad!

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Nakon analize prekjučer završenih 52. Vinkovačkih jeseni službeni osvrt dali su na medijskoj konferenciji i organizatori ove manifestacije. I kroz temeljne, i kroz popratne priredbe, i cjelokupnu ponudu, Jeseni su ispunile sva očekivanja i polučile odlične kritike, potvrdili su i organizatori više no pozitivne komentare koji su se ovih dana mogli čuti na ulicama grada. Doprinos je to i brojnih volontera, članova KUD-ova, ugostitelja, samih građana, ali i medija, istaknuli su organizatori.

Da je manifestacija i ove godine izazvala itekakvo zanimanje, svjedoči broj posjetitelja koji se vrti oko 130.000, veliko zanimanje medija te najveći interes izlagača i zakupaca prostora dosad kao i brojke koje je na konferenciji iznijela direktorica tvrtke Promo Cibalae Mirjam Jukić:

– Naša službena stranica vinkovackejeseni.hr od 1. do 17. rujna ostvarila je više od 6.000.000 klikova, 90.000 posjeta, a pregledano je 467.000 stranica. Prijenosi uživo na našoj internetskoj stranici ostvarili su ukupno više od 120.000 konekcija. U 20 dana službenu Facebook stranicu Vinkovačkih jeseni pregledalo je gotovo 700.000 korisnika ove društvene mreže.

Pohvalni su i podaci Turističke zajednice iz kojih je vidljivo da su za vrijeme trajanja Vinkovačkih jeseni, osim domaćih gostiju iz cijele Hrvatske, u gradu na Bosutu boravili i gosti sa svih strana svijeta.

– U našoj županiji ostvareno je 9.000 noćenja, od čega su 2.274 strana turista iz Njemačke, Slovenije, Austrije, Turske, BiH, Srbije, Italije, Bugarske, Francuske, SAD-a, Nizozemske, Ujedinjenog Kraljevstva, Belgije, Makedonije, Australije, Grčke, Švicarske, Švedske, Poljske, Novog Zelanda, Crne Gore, Mađarske, Kanade te Portugala – dodala je Jukić.

Zadovoljni odrađenim su i u ZAKUD-u, koji je nadležan za organizaciju temeljnih priredbi Vinkovačkih jeseni, kao i predsjednik Organizacijskog odbora Vinkovačkih jeseni, vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić.

– Ako su građani zadovoljni, kako mi govore na ulici i kako komentiraju u medijima, onda smo i mi zadovoljni i to nam daje obvezu da 53. Vinkovačke jeseni budu još bolje i atraktivnije za sve one posjetitelje koji dođu u naš grad – rekao je Bosančić.

Kako je najavljeno, slijedi kratak odmor, a već za mjesec i pol dana organizacijski odbor kreće u pripremu 53. Vinkovačkih jeseni. S obzirom na brojne pohvale na račun Vinskog grada, već je potvrđen i za sljedeću godinu kao i to da će građani ponovno moći očekivati poneki novitet u programu najveće hrvatske tradicijske manifestacije.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime