11 C
Vinkovci
Nedjelja, 25 veljače, 2024

Pas bez nadzora uzrok slijetanja četverocikla u Bosut

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Tijekom vikenda, dogodilo se 8 prometnih nesreća, 3 sa ozlijeđenim osobama i 5 sa materijalnom štetom u Lovasu, Vukovaru, Đurićima, Starim Jankovcima i Opatovcu.

U subotu, 27. svibnja oko 11,00 sati u Vukovaru, 63-godišnji vozač osobnog automobila, prije stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilima, nepropisnom radnjom vozilom udario je 73-godišnju pješakinju koja je padom zadobila lake tjelesne ozljede.

U nedjelju, 28. svibnja oko 15,30 sati u Vinkovcima, 64-godišnji vlasnik psa nije istog držao pod nadzorom i na kolniku dolazi do udara u psa četverociklom kojim je upravljao 47-godišnjak prevozeći 16-godišnjakinju. Nakon udara, vozač četverocikla gubi nadzor i udara 8-godišnju pješakinju, stablo drveta i slijeće u rijeku Bosut. Putnica na četverociklu i pješakinja zadobile su teške tjelesne ozljede, dok je vozač zadobio lake tjelesne ozljede.

U nedjelju, 28. svibnja oko 19,15 sati u Vinkovcima, 64-godišnji vozač bicikla pod utjecajem alkohola (1,08 g/kg) gubi ravnotežu i pada na kolnik desnim bokom pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede.

Policijski službenici su zatekli 7 vozača s nedopuštenom koncentracijom alkohola u krvi. Najveća koncentracija 2,13 g/kg zabilježena je kod 36-godišnjeg vozača osobnog automobila u Vukovaru. Smještanje u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva određeno je za tri vozača.

Stacionarne kamere zabilježile su 39 prekršaja nedopuštene brzine kretanja vozila.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime