15 C
Vinkovci
Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Penava: ”Dogodila se pobjeda Vukovara!”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Čelnici HDZ-a i Gradskog odbora Mladeži HDZ-a Vukovar u prostorijama stranke danas su održali medijsku konferenciju na kojoj su se osvrnuli na rezultate izbora i zahvalili građanima na ukazanom povjerenju. Na medijskoj konferenciji uz čelnike stranke nazočili su i novopečeni članovi vukovarskog Gradskog vijeća predvođeni Tomislavom Šotom, koji će, kako je rečeno, nakon konstituirajuće sjednice biti predsjednik Gradskog vijeća. Šota je ovom prigodom pozvao vijećnike iz drugih stranaka da zajedno rade na budućnosti Vukovara, a nazočnima se obratila i izabrana zamjenica vukovarskog gradonačelnika Ivana Mujkić.
– Čestitka svim strankama koje su ušle u Gradsko vijeće, očekujem od njih da će biti konstruktivna oporba, a od naših vijećnika očekujem mnogo konstruktivnih i dobrih ideja – rekla je Mujkić.
Simbioza iskustva i mladosti na, kako su je prozvali, jednoj od najmlađih lista u Hrvatskoj pridonijela je dobrim rezultatima, no za ovakav rezultat prvenstveno je zaslužan gradonačelnik Ivan Penava, poručeno je s konferencije.
– Ovo je rezultat prije svega Ivana Penave, njegova tima i dnevnonoćnog rada za Vukovar – naglasio je Damir Barna, predsjednik GO HDZ Vukovar i kandidat HDZ-a za zamjenika župana VSŽ.
Rezultat je na koncu prokomentirao i najveći pobjednik izbora u Vukovaru, Ivan Penava, koji je, podsjetimo, dobio 61,72% glasova potpore birača.
– Moj je zaključak da se ovdje naprosto dogodila pobjeda Vukovara prije svega, neovisno i nevažno o imenima. Ovdje se vodila takva politika kojoj su grad Vukovar i njegovi građani bili broj 1 – rekao je Penava i dodao da je borba bez kompromisa za interese grada Vukovara, pa čak ako je s druge strane i hrvatska vlada, ono što su građani prepoznali, čak i oni suprotnih političkih opcija, a to je i najveća pobjeda.
Sve građane čelnici HDZ-a pozvali su da im još jednom ukažu povjerenje i daju svoj glas njihovu kandidatu za zamjenika župana VSŽ Damiru Barni u drugom krugu izbora. Hoće li HDZ i u toj utakmici ostvariti pobjedu, doznat ćemo 4. lipnja.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime