11 C
Vinkovci
Srijeda, 21 veljače, 2024

Penava: “U Vukovaru je stvorena najpovoljnija poduzetnička klima”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Poslovno-inovacijski centar BIC Vukovar dobio je novog sustanara. Naime, riječ je o tvrtki iz Nijemaca koja je zbog obujma posla poslovanje morala preseliti u mnogo veći prostor. Prostor u vukovarskoj gospodarskoj zoni pokazao se idealnom za proizvodnju metalnih proizvoda, baš kao i sve pogodnosti koje novim investitorima nude u vukovarskoj gradskoj upravi.

– U roku od pola sata razgovora sa gradonačelnikom Ivanom Penavom sve smo dogovorili, u sljedeća dva tjedna sve smo realizirali, evo me ovdje – rekao je Ivan Džigumović, direktor tvrtke Metal Produkt d.o.o.

– Ovo je potvrda da smo razvili najpovoljniju poduzetnički klimu u Republici Hrvatskoj, jer tome na kraju krajeva svjedoče brojne tvrtke u proizvodnji koje smo privukli – naglasio je gradonačelnik Penava i pritom napomenuo kako vukovarska gradska uprava u svemu prati svakog novog poduzetnika.

Tvrtka Metal Produkt d.o.o. trenutno zapošljavaju sedam djelatnika, a plaća za hrvatske prilike je i više no dobra, s prekovremenim satima gotovo 10.000 kuna.

Potrebe za radnom snagom u ovoj razvojnoj tvrtki postoje, no unatoč sjajnim uvjetima kvalificiranih radnika – nema.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime