22 C
Vinkovci
Srijeda, 4 listopada, 2023

Petar Grašo, Lidija Bačić, Mate Bulić, Lana Jurčević, Najbolji hrvatski tamburaši – tek neka od imena koja nastupaju na 52. Vinkovačkim jesenima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Bliži nam se najveća manifestacija na ovim prostorima koja čuva tradicijsku kulturu i baštinu, no koja obiluje i brojnim popratnim sadržajima. Kao i prijašnjih godina, i na ovogodišnjim Vinkovačkim jesenima organizatori su priredili niz koncerata prvih imena hrvatske zabavne glazbe.
Prvog dana 52. Jeseni, u petak 8. rujna na velikoj pozornici pod šatorom nastupa popularni splitski pjevač, Petar Grašo. U nedjelju je koncert Lane Jurčević, a u utorak goste će zabavljati Jasmin Stavros. U srijedu nastupa Mate Bulić, a u četvrtak je veliki koncert Četiri tenora: Đani Stipaničev, Marko Škugor, Marko Pecotić i Vladimir Garić. Na dan svečanog otvaranja 52. Vinkovačkih jeseni, u petak 15. rujna, odmah nakon svečanosti otvaranja, pod šatorom nastupa Lidija Bačić.
U subotu je koncert Ivana Stapića koji će u goste pozvati svoje prijatelje tamburaše, a u nedjelju, zadnjeg dana 52. Vinkovačkih jeseni, nakon svečanosti zatvaranja nastupaju Najbolji hrvatski tamburaši. Ulaz za sve navedene koncerte na pozornici u velikom šatoru Vinkovačkih jeseni, je besplatan.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime