21 C
Vinkovci
Petak, 12 travnja, 2024

PK Cibalea odličan na Festivalu plivanja

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Otvoreno regionalno prvenstvo – Festival plivanja okupilo je 115 plivala iz deset hrvatskih, pet slovenskih te jednog kluba iz Bosne i Hercegovine.

Plivački klub Cibalae nastupao je u sastavu Jan Tomašević, Ana Marija Kovač, Iva Vuković i Toni Šimunić, a svi su plivali u tri discipline koliko ih je bilo maksimalno za prijaviti.

Dominaciju na ovom natjecanju imala je Ana Marija Kovač koja je u svim disciplinama u kojima je sudjelovala uzela zlato (400 metara slobodno u juniorskoj i apsolutnoj, 50 metara slobodno u apsolutnoj i juniorskoj).

Prvo mjesto u juniorskoj konkurenciji na 100 metara slobodno osvojila je Iva Vuković koja je u istoj disciplini u apsolutnoj kategoriji uzela broncu. Brončano odličje osvojila je i na 50 metara slobodno u juniorskoj konkurenciji. S dvije zlatne medalje okitio se Jan Tomašević i to na 400 metara slobodno u juniorskoj i apsolutnoj kategoriji. Pridodao je još i srebro na 50 metara slobodno u juniorskoj konkurenciji.

Puno brončanih odličja u Vinkovce donio je Toni Šimunić koje se natjecao na 100 metara slobodno u juniorskoj i apsolutnoj kategoriji, zatim u disciplini 100 metara leđno, 50 metara slobodno u juniorskoj konkurenciji.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime