17 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Planinarsko društvo ”Frankopan” ima puno aktivnosti kroz godinu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Planinarsko društvo koje je osnovano u jesen 2019. godine išlo je u četvrtu godinu rada.Osnivačka skupština održana je u Andrijaševcima, u objektu naziva  “The White Boar”, inače okupljalištu triju raznih udruga, pa je tako i ova Skupština održana na istom mjestu.

Na Skupštini su predstavljeni rezultati rada za prošlu godinu, broj odraženih izleta, financijski izvještaj, prezentacije i održane planinarske škole, te je predstavljen plan rada za ovu godinu.
Plan izleta i za ovu godinu je pun, svaki vikend je u ponudi jedan izlet ili dva izleta, većina njih je unutar Hrvatske, a u planu su se i izleti u inozemstvo. Osim izleta i dječjih planinarskih škola u planu je izborna Skupština društva početkom rujna.
Društvo je malo, ali aktivno, ovaj vikend je već 5.zaredom izlet za društvo ove godine, a ide se u Baranju na tradicionalnu Zimbu, u organizaciji PD “Zanatlije” iz Osijeka, planinarenje pod maskama. Nakon hoda održat će se ples pod maskama – maskenbal.
Društvo uvijek rado prima nove članove, također svi koji žele planinariti s Planinarskim društvom “Frankopan” mogu se javiti nekom od članova, porukom na FB stranicu ili FB profil društva, ili predsjednici na broj 099/516-1427.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime