16 C
Vinkovci
Nedjelja, 24 rujna, 2023

Platforma ”Mi volimo Vinkovce” pokrenula je prvi izbor za najljepše selo naše županije

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Platforma ”Mi volimo Vinkovce”, pokrenula je prvi izbor za najljepše selo Vukovarsko-srijemske županije.

Sve općine koje žele prijaviti svoja sela i sudjelovati, pojašnjavaju organizatori, trebaju se prijaviti do 31. siječnja na mail info@welovevinkovci.com tako što će poslati ukupno pet fotografija sela koje prijavljuju, a izbor će biti održan na Facebook stranici Mi volimo Vinkovce/We love Vinkovci od 1. veljače do 6. veljače kada će proglasiti pobjednike.

„Projekt “Najljepše selo Vukovarsko-srijemske županije” naša platforma organizira s ciljem da općinama i selima damo priliku da pokažu svoje ljepote i izvan granica svoje zajednice”, istaknuli su organizatori izbora kojima je i inače misija povezivati ljude s gradom, dijeliti pozitivne priče, fotografije i ideje.

Na svojoj Facebook stranici 1. veljače objavit će sve pristigle fotografije (svako selo u posebnoj objavi), a glasovati se može lajkanjem određene objave. Glasovanje će trajati do 6. veljače u 15 sati.

„Brojat će se i priznati lajkovi na glavnu objavu s fotografijama sela i to samo na našoj FB stranici, ne i na podijeljenim objavama”, napominju. Selo s najvećim brojem lajkova na objavu nosi pobjedu i titulu najljepšeg sela Vukovarsko-srijemske županije za 2023. godinu.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime