17 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Plivački klub ”Orion” Vinkovci odličan na međunarodnom natjecanju u Vrbasu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
Plivački klub ”Orion” Vinkovci sudjelovao je na natjecanju „Bjelica“ u Vrbasu, po prvi put ove sezone na otvorenom olimpijskom bazenu.
Na ovom velikom međunarodnom natjecanju nastupila su 22 plivačka kluba iz Srbije, Rumunjske, Mađarske i Hrvatske, ukupno 281 natjecatelj.
Trenerica Maša Pešec, ističu u klubu, ovaj put je na natjecanje vodila samo najmlađe plivače i plivačice kojima je bazen na otvorenom značio beskrajnu zabavu. Dok je djeci sunce i osvježavajući bazen bio pravi ljetni užitak, trenerica je pak više uživala gledajući svoje plivače za postoljem. Pa ih je tako za postoljem gledala 5 puta.
A rezultati su sljedeći: Una Videković 3. mjesto 50 m slobodno, 3. mjesto 50 m leđno, Eva Jurčević 3. mjesto 50 m leđno, Ante Kasić 2. mjesto 50 m prsno, Klara Radman 3. mjesto 200 m mješovito.
“Ostatku plivača je medalja pobjegla za dlaku, ali su nevezano za plasman i dalje plivali fantastično te su svi postavili nove osobne rekorde. A sad kad je natjecateljska sezona skoro završila, do početka nove čekaju ih samo zabavni i sunčani treninzi koje su cjelogodišnjim treniranjem i zaslužili te natjecanje u Đakovu sredinom mjeseca kolovoza”, ističu u PK Orion.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime