17 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Pobjednička ekipa ”Kumovi” iz Valpova osigurala ”vizu” za državno natjecanje u pripremi fiša

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Valpovački ”Kumovi” pobjednici su druge Vinkovačke fišijade koju je uspješno organizirala Udruga ljubitelja kuhanja Ervenica uz potporu Grada Vinkoavca, drugo mjesto zauzela je ekipa Pajdaši iz Jarmine, dok se trećim mjestom zadovoljila ekipa Podust iz Narda.

Na ovogodišnjem izdanju našlo se 44 ekipe s područja Slavonije i Baranje, a Udruga ljubitelja kuhanja Ervenica osigurala je oko 700 porcija fiša za građane.

”Vinkovci se u posljednje vrijeme nameću kao središte slavonske autohtone gastronomije, za što je ponajviše zaslužna odlična suradnja s našim udrugama i društvima koje s oduševljenjem podupiremo u organizaciji velikog broja raznih gastro događaja. Upravo zahvaljujući članovima Udruge ljubitelja kuhanja Ervenica, u našem gradu danas možemo uživati u svemu onome što nam nudi Fišijada u Vinkovcima, kulinarsko natjecanje koje je na pravom putu da postane tradicionalno. Iz kotlića se već osjete dobro poznati mirisi, naši kuhari su veseli i raspoloženi podijeliti svoje specijalitete”, rekao je Ivan Bosančić, gradonačelnik Vinkovaca.

Pobjednička ekipa ”Kumovi”  iz Valpova će putovati na državno natjecanje u Belom Manastiru gdje će svoje umijeće u kuhanju fiša odmjeriti s ostalim majstorima natjecateljima.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime