25 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

Počela isplata božićnica umirovljenicima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U tijeku je isplata božićnica umirovljenicima,  a prvi su na redu bili umirovljenici s područja mjesnih odbora ”Ban Jelačić”, ”Centar”, ”Mala Bosna” i ”Stjepan Radić”.

– Imamo kontinuirano isplatu božićnica, gdje kroz jedan program želimo malo olakšati ove troškove koje su naši ljudi navikli u božićno vrijeme. Ostali su isti iznosi kao prošle godine,a ovaj program naš proračun košta oko 600.000 kuna.Tako da smo  i ove godine osigurali dva puta isplatu (uskrsnica i božićnica). U sljedećoj godini će također biti dva puta isplata, u konačnici svi oni programi koji su zacrtani ostaju i dalje, istaknuo je Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik.

U prosincu će tako božićnice dobiti nešto više od 2700 umirovljenika. Umirovljenicima koji imaju mirovinska primanja do tisuću kuna isplatit će se jednokratna novčana naknada u iznosu od četrsto kuna. Umirovljenicima koji primaju mirovinu od 1001 do 1500 kuna, naknada u iznosu od tristo kuna, a dvjesto kuna naknade isplatit će se umirovljenicima koji primaju mirovinu od 1501 do 2500 kuna.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime