15 C
Vinkovci
Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Počele prijave za Tovarnički jesenski festival

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Općina Tovarnik ove godine organizira 16. po redu Tovarnički jesenski festival. U dva dana, 30. rujna i 1. listopada, ponovno donosi pregršt događanja čiji će vrhunac biti natjecanje za najtežu bundevu i najdužu tikvu.

„Ovim putem obavještavamo sve potencijalne natjecatelje da prijavnice za sudjelovanje na 16. Tovarničkom jesenskom festivalu mogu preuzeti u prostorijama Općine Tovarnik ili na web-stranici Općine Tovarnik”, pozivaju iz Općine sve zainteresirane da se prijave i to ne samo na natjecanje za najtežu bundevu i najdužu tikvu, nego i za natjecanja u kuhanju pekmeza, kuhanju graha te za izlaganje na štandu kao neizostavnim dijelom ove turističko-zabavne manifestacije.

Ispravno popunjene prijavnice mogu se donijeti najkasnije do 27. rujna u prostorije Općine, nakon čega slijedi objava konačnog broja natjecatelja. Vlasnik najteže bundeve ove godine osvojit će čak sedam tisuća kuna, dok će nagradu od tri tisuće kuna dobiti pobjednici u kuhanju pekmeza i kuhanju graha te onaj tko donese najdužu tikvu.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime